Scurta istorie a metodelor de cautare pentru un partener potrivit

Hai să enumerăm câteva tipuri de 'dating' care au existat în trecut, și care încă se mai practică.

1. Tătarii - veneau în goana cailor și furau fetele din Moldova, pentru că erau mai oacheșe decât ce aveau ei.

Din fericire, de multe ori răzeși îi ajungeau din urmă, îi prindeau și îi pedepseau pentru ce au făcut. Și astfel salvau pe acele fete. Totuși, din păcate, de multe ori fetele nu puteau fi salvate și erau duse și vândute ca soții-roabe la hanul tătăresc sau la sultanul turcesc. Oribil!

2. Armata sovietică - intră în România, face ravagii, violează tot - de la șapte ani până la 80 de ani - grozav, teribil, îngrozitor...

3. Un mod pașnic - Hora din sat.

În fiecare sat se organizau periodic hore, în scopul de a facilita întâlniri ale băieților cu tinere fete. Fetele se aranjau, se pregăteau și se duceau intimidate și emoționate la casa care organiza petrecerea. Lăutarii cântau iar fetele așteptau să fie invitate la horă. Dar din păcate, totdeauna trebuia să există cel puțin o față pe care nu o invita nimeni - ceea ce era o tragedie, o supărare, lacrimi, durere, suferință. Trist pentru unii. 'Egalite, fraternite, ...' devine o simplă minciună în astfel de situații.

4. Iată însă ultimul tip - dating site - internetul, oricâte păcate ar avea, rezolva totuși unele situații în mod minunat.

Un exemplu este această căutare online, care este evident cea mai bună metodă de a găsi partenerul de viață. Îți ia doar 10 minute că să vezi 50 de profile, pe când în viața reală ar lua 10 ani. Deci e greu de înțeles ce mai așteaptă unii și alții, care se codesc a intră online pe un dating site. Multora li se pare penibil... mai penibil însă e să mergi la hora, ori discotecă și să nu primești nici o atenție. Dating site este deocamdată cea mai acceptabilă soluție pentru a găsi partener.

Iar un dating site dedicat celor care voiesc să-și întemeieze o familie normală - cum este Cetatea Creștină - este pe departe cea mai decentă soluție din istoria căutărilor.