Cum să îți faci un profil cât mai detaliat pe un site creștin de matrimoniale

Deși am ajuns în era tehnologiei foarte repede (uneori prea repede), există locuri unde putem fi deficitari, dacă nu ne dăm interesul să studiem problema.

Fiind pe un site creștin de matrimoniale, foarte important pentru reușită noastră este crearea unui profil autentic, care să ne descrie cât mai bine calitățile și să-l facă pe cel care citește, dornic de a ne cunoaște.

Am auzit de multe ori ideea că 'nu contează ce scriu, cel mai bine e să mă cunoști în persoană și așa o să îți dai seama de cum sunt', și observ teamă de face o prezentare, o reținere. La unii oameni poate fi și faptul că nu știu cum să se caracterizeze, nu au stat niciodată prea mult să facă o cercetare lăuntrică despre care le sunt calitățile, care defectele. Bineînțeles că asta nu e o atitudine constructivă, pentru că, dacă nu știi care îți sunt minusurile sau plusurile, nu știi unde să lucrezi să te îmbunătățești ca persoană, sau chiar și ca un creștin.

Ca să puteți găsi persoana potrivită fără a trece prin toate furcile Caudine și fără a pierde timp prețios pt dvs sau celelalte persoane

e bine să vă faceți întâi și întâi, un profil REAL, AUTENTIC.

Nu scrieți calități pe care ați vrea să le aveți, dar nu le aveți. Nu exagerați nici în calitățile dvs, dar nici în defecte. Fiți cât mai cinstiți și curați în apreciere.

De asemenea, nu vă prezentați într-un mod negativ gândindu-va că dacă e cineva să vă aleagă, o va face și dacă scrieți lucruri mai puțin plăcute despre caracterul dvs.

Dacă știți că aveți probleme, lucrați la ele, nu le purtați ca un steag înaintea dvs.

Nimănui nu îi va plăcea să aleagă un om care are un bagaj greu de purtat. Și în această situație, că și în viață, căsnicie, încercați să aveți o atitudine pozitivă și să nu lăsați depresia, sau dezamăgirile să va cucerească.

Alt aspect este că atunci când vă faceți o caracterizare, încercați să lăsați la ușă toate realizările profesionale, doctoratele, afacerile, sau alte aspecte legate de cariera dvs. Poate să conteze toate acestea atunci când va faceți un CV, dar pe un site de matrimoniale nu își au locul.

Vă căutați un partener de viață, nu unul de afaceri.

Veți avea mai multe șanse să găsiți pe cineva potrivit scriind mai degrabă despre pasiunile dvs, poate despre faptul că vă plac drumețiile, sau mersul cu cortul la Vama Veche, ori poate să ascultați muzică veche, să colecționați diverse obiecte, etc, decât vorbind despre facultățile prin care ați trecut.

Întotdeauna încercați să mențineți o atitudine pozitivă și optimistă. Un pic de umor ar putea să fie condimentul secret care să dea cu totul alt gust relațiilor dvs. Lăsați sarcasmul și ironiile celor care sunt supărați pe viață, în schimb glumiți și păstrați o deschidere spre tot ce e frumos.

Și nu în ultimul rând, după ce ați făcut tot ce trebuie că să vă descrieți cât mai bine, dați viață profilului punând o fotografie recentă cu dvs. E foarte important să fiți sinceri și atunci când va faceți o poză. Nu puneți una de acum 5 ani când erați mai slab/slabă, mai puțin grizonat, mai fără riduri.

Ca să vă feriți și pe dvs și pe ceilalți de eșecuri, trebuie să fiți cât mai sincer.

Cel mai bine rugați un prieten să vă facă câteva poze, sau dacă nu vreți să rugați pe cineva, folosiți un stick, sau camera foto cu setarea de a fotografia cu întârziere, 3-10 sec, că să puteți să vă găsiți o poziție favorabilă.

Iar dacă ați bifat toate punctele de mai sus, nu mai e nimic de adăugat decât Doamne ajută! Și să faceți o cruce că să puneți început bun oricărei lucrări. Succes!