Cancerul națiunilor și vindecarea

Cancerul națiunilor

De peste 2000 de ani neamul românesc a existat ca o uniune de familii. Familia a fost mereu celula societății. Acea familie căreia i se spune "familia tradițională".

Întrebarea e: poate exista o familie altfel decât cea tradițională?

Adică ceea ce se tot propune de câțiva ani: doi tați, două mame, o mamă și un cal, un tată și o reptilă, sau cine știe ce altfel de combinații?

Îndrăznesc să vin cu un răspuns incorect politic - nu!

Iar dacă se înmulțesc familiile 'alternative', națiunea română va pieri în curând! La fel toate națiunile europene.

De ce? Pentru că dacă familiile normale, adică tradiționale, devin tot mai puține - atunci cancerul invadează organismul națiunii.

Boala de cancer și celulele bolnave

Deci într-un organism, când tot mai multe celule se schimbă și deviază de la normal, atunci apare tumoarea, cancerul, iar mai târziu metastaza și moartea. Doamne Ajută!

Remediul cancerului este ca prin chimioterapie și radiații să fie distruse celulele anormale. Un alt remediu, mai puțin dăunător, este pe căi naturiste.

Ideea e că pentru vindecare trebuie împuținate celulele bolnave și favorizate celulele normale.

Națiunea este un organism

Un organism poate fi canceros sau nu, în funcție de numărul celulelor sănătoase. În cazul unei națiuni, cancerul apare dacă numărul familiilor normale se împuținează.

Situația actuală este rea. Numărul familiilor disfuncționale este în creștere. Tot mai multe din celulele societății sunt în descompunere.

În momentul de față 1 din 3 familii sfârșește prin divorț... Deci o treime din celulele societății sunt 'canceroase'. Un asemenea organism nu mai are mult...

Ce se poate face?

Există mai multe inițiative pentru a contracara metastaza națională. Una demnă de remarcat este 'Alianța Familiilor din România' (www.alianța-familiilor.ro). De asemenea acest site: Cetatea Creștină a fost creat pentru a sprijini căsătoriile bune. Pentru întemeierea a cât mai multe familii sănătoase.

Și aceasta este pentru folosul copiilor. Altminteri viitorul lor va fi sumbru - vor deveni o masă de sclavi într-o mare globalizare aservită unui grup elitist malefic. Doamne ferește!