6 Trasaturi Feminine care Infrumuseteaza Viata de Cuplu

Își ajută și susține bărbatul.

Așa cum mâna dreaptă și mâna stângă lucrează împreună când sculptorul sculptează piatra, așa și soțul și soția se armonizează împreună. Femeia are darul de a-și sprijini bărbatul, iar susținerea din partea ei este un ingredient principal în rețeta succesului unui bărbat.

Unde bărbatul se pierde femeia domnește ca regină.

El nu are răbdarea și devotamentul unei mame. Bărbații nu au priceperea înnăscută pe care femeile o au când vine vorba de un copil sau îngrijirea cuiva bolnav, iar o femeie iubitoare își folosește îndemânările pentru soțul și familia ei.

Este sinceră și îți arată cine este.

O femeie care se poartă cu onestitate se vede nevoită să își îmbunătățească valoarea reală, nu numai aspectul. Astfel, sănătatea devine mai importantă decât machiajul și hainele. Educația, înțelegerea, bunătatea ajung mai de preț decât aparențele si statutul social. Până la urmă toate măștile cad, iar noi rămânem numai cu trăsăturile și faptele noastre bune sau rele.

'Frumusețea va salva lumea'.

Interesele pentru citit, artă sau chiar grădinărit ori sport sunt, pentru o fată sau o doamnă, ce este pentru căpșunile dintr-un bol, mierea turnată peste ele. În timp ce frumusețea lăuntrică este ingredientul secret apreciat de toată lumea, dar cunoscut numai de câțiva.

Iubește sincer.

Despre dragostea dintre soți se vorbește deseori în Noul Testament. Ca un îndemn pentru creștini să ia aminte la această adâncă taină.

Are entuziasm față de viață și este recunoscătoare.

O parteneră care se bucură în fiecare zi pentru darurile primite de la Dumnezeu este o persoană care emană bunăstare și o binecuvântare pentru cei din jurul ei.