5 idei pentru o prima intalnire

1 În primul, poți face orice, important este să vă simțiți bine, fiți relaxați și deschiși!

Sunt nenumărate feluri de a face din prima întâlnire un moment minunat. Fiecare dintre noi și-ar imagina întâlnire ideală altfel, dar ceea ce dă viață momentului este felul în care vă simțiți! Fiți relaxați și deschiși și gata să vă bucurați de clipă. În continuare vă dăm câteva idei pentru a vă putea inspira.

2 Alergare prin parc.

Pentru cei cărora le place să facă mișcare: de ce să nu iei un potențial partener cu tine? Efortul fizic relaxează mintea și pasiunile împărtășite aduc oamenii împreună. Iar indiferent cum merge întâlnirea nu o veți socoti niciodată ca timp pierdut! :)

3 Parcul de distracții.

Vă place adrenalina? De ce să nu mergeți la un parc de distracții? Pentru un viitor cuplu căruia îi place adrenalina poate fii o experiența și o amintire de neuitat.

4 'Hai să jucăm Jenga!' - Anticafe

Ce este Jenga? Jenga este doar un joc, dar vă dă ocazia de a sta liniștiți într-o anticafenea și a face ceva relaxant și distractiv împreună. Mulți preferă anticafenelele pentru că: au la dispoziție o cameră doar pentru ei și pentru prietenii lor, în multe dintre ele pot asculta muzica care le place, și pentru că au de ales dintre multele jocuri sociale sau pe play station.

2 'Ce fel de cărți îți plac?'

Căruia dintre noi nu i-ar plăcea să stea într-o cafenea să vorbească despre lecturile preferate? Cărțile spun foarte mult despre cititorul lor fiind o cale ușoară de a-l cunoaște pe celălalt și de a dezgheța iute conversația. Astfel ajungând repede la lucrurile care chiar vă preocupă. Faceți loc unei discuții pline de suflet atât deschizându-vă cât și ascultându-vă unu pe altul!